Klaipėdos lopšelis-darželis Dobiliukas
Vingio g. 9, LT-95197, Klaipėda
Telefonas:(8 46) 32 48 96
El. paštas: darzelis.dobiliukas@gmail.com
Sveiki,
kviečiame į atradimų, kūrybos ir nuotykių pripildytus vaikystės namus!

KLAIPĖDOS VALSTYBINĖS KOLEGIJOS PEDAGOGIKOS STUDENTĖS MIESTO DARŽELINUKUS SUKVIETĖ Į STEAM RENGINĮ

„Pedagogikos katedros Ikimokyklinės ir priešmokyklinės pedagogikos studijų programos 1 ir 2 kurso studentės suorganizavo STEAM renginį „Kas pievelėje gyvena?“ Klaipėdos lopšelių-darželių „Žiogelis“, „Šaltinėlis“, „Dobiliukas“ ugdytiniams.

Vaikai keliavo į auditorijas, kuriose tyrinėjo, eksperimentavo, matavo ir kūrė, atliko užduotis su planšetėmis  ir robotukais.

Atėjus pavasariui, kai atgyja visi vabaliukai, vaikai stebuklingoje pievoje matavo sraiges, skaičiavo, kiek sveria milžinė delno dydžio ir pati mažiausia sraigė, pamerkę į vandenį  „kirminėlius“  ir pamatę, kad jie ištirpsta, visi kartu nusprendė, kad vandeny kirminėliai negali gyventi, boružėlių auditorijoje kiekvienas projektavo savo boružėlę, o bitučių auditorijoje išmaniojoje lentoje  vaikai gyvūnų gausybėje atpažino vabaliukus, su bitutėmis-robotukais projektavo linksmą kelionę pas mylimus pievos gyventojus.

Tai buvo renginys, kuriame būsimosios ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojos,  turėjo galimybę ne tik pabendrauti su vaikais, bet ir įgyti pedagoginės kūrybinės patirties.“ (KVK)

Nuoširdžiai dėkojame KVK už vertingą ir įdomų renginį, kuris labai nudžiugino tiek mažuosius, tiek ir suaugusiuosius.

Dalinamės YouTube nuoroda, kur įkeltas trumpas viso renginio vaizdo įrašas   https://youtu.be/MJ7S8sMQSgA

Skip to content